Vridos

  /  Algemeen   /  Nieuwe Vridos Kleding

Nieuwe Vridos Kleding

Als Vridos lopen we er graag netjes bij. Daarom zijn we hard aan het werk geweest om een nieuwe kledinglijn te ontwikkelen!

Dit alles is te zien en te bestellen in onze nieuwe webshop! klik hier om een kijkje te nemen. Daar kun je zelf Vridos sportkleding, trainingspakken, hoodies en tassen bestellen (ook leuk als cadeau voor kerst of sinterklaas!)

  • De maattabel voor de kleding vind je hier: https://www.jakosport.nl/nl/service/maattabel/
  • De shorts zijn afgebeeld met logo en nummer, maar dat is optioneel. Als je het niet aanvinkt, krijg je dus een short zonder logo/ nummer. Op alle andere kleding is het Vridos logo vastgezet en wordt het standaard en kosteloos mee bedrukt.
  • Levertijd is over het algemeen 5 werkdagen, tenzij anders vermeldt. Als product tijdelijk niet leverbaar is, wordt dat ook vermeld
  • Teambestellingen met/door sponsor altijd regelen via Vridos, dit kan niet zelf besteld worden.

Voor de Badminton en Volleybal komen er ook wedstrijdtenues in deze nieuwe stijl, hierover wordt los gecommuniceerd. De nieuwe wedstrijdtenues zijn voor iedereen gelijk, met dezelfde sponsors en zitten in dezelfde nummerreeks zodat je je tenue mee kan nemen als je van team wisselt, super handig!

Als je specifieke kleding nodig hebt voor je sport zoals een gympak of een judopak blijft dit hetzelfde. Wel kun je zelf bijvoorbeeld een trainingspak aanschaffen, om voor en na het sporten te dragen.

Het was weer veel werk om dit allemaal te regelen, wij willen graag iedereen bedanken die hieraan heeft meegeholpen, en natuurlijk de sponsoren die dit allemaal mogelijk maken!

Add Comment