Vridos

  /  Algemeen   /  Nieuwe vloer [4]

Nieuwe vloer [4]

Nieuwe vloer [uitleg van de lijnen]

Zoals jullie allemaal weten is er in de zomervakantie hard gewerkt om de vloer in onze vertrouwde sporthal te vervangen. Naast een nieuwe kleur is er echter nog veel meer aangepast om te zorgen dat we de komende tijd weer met veel plezier aan de slag kunnen. Eén verandering heeft te maken met de belijning van de sportvloer, om dit toch voor iedereen even duidelijk te maken hieronder de uitleg van het kleurenspel:

Wit lijnen – Badmintonvelden
Gele dikke lijnen – Volleybalvelden voor senioren en A en B jeugd en C-hoofdklasse.
Gele dunne dubbele lijnen – Volleybalvelden voor C-jeugd en CMV N5/6*
Paarse lijnen – Volleybalvelden voor CMV N5/6*
Rode lijnen – Basketbalveld Zwarte lijnen – Zaalvoetbalveld

De gele CMV niveau 5 en niveau 6 velden liggen gedraaid op de richting. Deze zijn voornamelijk geschikt om te trainen en indien mogelijk kunnen er hierdoor zelfs 4 CMV competitiewedstrijden tegelijkertijd gespeeld worden. Overigens zijn er ook paarse velden aangebracht waarmee er 3 CMV competitiewedstrijden tegelijk gespeeld kunnen worden met meer ruimte om de velden. Een flinke verbetering dus van de efficiëntie van het zaalgebruik.

Voor deze nieuwe velden zijn er ook nieuwe gaten aangebracht waardoor de volleybalafdeling in staat is om met een lengtenet te trainen. De nieuwe netten over de lengte van het veld zijn ondertussen geleverd en dus zijn ook zij klaar voor de start van het nieuwe seizoen!

Add Comment