Vridos

  /  Algemeen   /  Nachtelijk avontuur voor Vridos-jeugd in ijzige kou

Nachtelijk avontuur voor Vridos-jeugd in ijzige kou

Giessenburg – Achtergelaten in een donker laantje in Noordeloos, diep in de nacht en niet wetend waar je bent, laat staan hoe je ooit thuis komt. Maar je hebt geen keus! Je zult door moeten zetten, want opgeven is geen optie… op hoop van zegen dat je de goede kant op loopt. Verschillende kinderen van Sportvereniging Vridos, of je nu badmintont, danst, volleybalt of judoot, werden overgelaten aan hun lot en moesten in het diep van de nacht door ijzige vrieskou de weg terug vinden naar hun warme vertrouwde sporthal in Giessenburg.
Afgelopen vrijdag (26 oktober) organiseerde Vri-Events een dropping voor de kinderen van Vridos vanaf 8 jaar en verschillende dappere deelnemers waren op de uitnodiging afgekomen om de tocht als snelste te volbrengen! Om kwart over 8 was het dan uiteindelijk zover, de eerste groep mocht van start. Teamleider Lennert Buijk vertrok met Tim, Bran, Nicole, Melanie en Kimberly geblinddoekt in de auto’s naar de voor hun onbekende bestemming.
De zes verschillende teams zochten hun weg door de vrieskou, moesten onderweg nog een paar opdrachten volbrengen en zien te ontkomen aan de paparazzi-fotograven Rosedin en Marjanne. Deze laatste opdracht is overigens alleen door team twee volbracht door tactisch een grote omweg via Hoornaar te nemen. Het laatste team probeerde dit ook, maar deze maal werd het wel doorzien de fotograven. Uiteindelijk kwam dit jongste team via een omweg en een tussentijdse plaspauze bij een omwonende na 2 uur en 10 minuten lopen om 12 uur binnen!
De eindstand was als volgt:

1. Mara, Joelle, Naomi, Frederike en Rosanne (90 punten, 98 minuten)
2. Eline, Noa, Valerie, Doortje en Esther (87,5 punten, 102 minuten)
3. Tim, Bran, Nicole, Melanie en Kimberly (77,5 punten, 117 minuten)
4. Sofie, Julie, Cindy, Renske en Ilse (67,5 punten, 131 minuten)
5. Nick, Jasper, Marnix, Sven en Nikita (66,5 punten, 113 minuten)
6. Tirza, Dorissa, Tessa, Gabrielle, Merel (65 punten, 131 minuten)

De felicitaties dus voor Mara, Joelle, Naomi, Frederike en Rosanne die onder leiding van Janine en Mirthe de eertste plaatst hebben weten te halen door in minder dan 100 minuten de weg terug te vinden! Gefeliciteerd!

Tenslotte, bedankt voor de leuke avond! Tot het volgende Vridos Event op 22 februari!
Namens Vri-Events!

Comments
  • Rosanne en Mara
    7 november 2012

    En wat hebben we gewonnen??
    Groetjes Rosanne en Mara

    reply
Add Comment