Vridos

  /  Algemeen   /  Meiden van Vridos N6 beginnen aan volleybalcarriere

Meiden van Vridos N6 beginnen aan volleybalcarriere

Wekenlang hebben ze er naar toegewerkt, hard getraind en vooral ook veel gelachen, maar deze zaterdag was het dan eindelijk zover: de eerste officiele competitiewedstrijd voor de meiden van CMV niveau 6. Uitgerekend een sporthal waar weinig Vridos spelers ooit zullen komen, maar waar de meiden er hun officiele carriere mochten aftrappen. Op dus naar Nieuwendijk voor een wedstrijd tegen een mix van Jongens C en CMV niveau 5, kortom SSS niveau 6.

En ja het was goed te merken dat het de eerste wedstrijd was, iedereen was muis stil en vol afwachting wat er ging gebeuren. Eerst dus maar beginnen met een warming-up, want de training van afgelopen vrijdag bood vertrouwen, evenals uiteindelijk de eerste set. Ondanks de verschillende ballen die de grond raakte, werd er goed geserveerd en had SSS veel moeite met de ballen die terug kwamen. De eindstand van 21-25 verlies bood dus ook enige hoop voor het vervolg.

Maar niets bleek minder waar, de rollen werden omgedraaid: waar de eerst set de service nog goed was, ging deze in de volgende drie sets duidelijk (heel veel) slechter, resultaat: 8-25, 9-25 en 9-25. Maar enig lichtpuntje mag wel genoemd worden, waar de eerste set veel ballen zonder maar één stap te zetten op de grond belanden, werd de volgende drie sets duidelijk inzet getoond om de ballen te halen. Het zal de spanning dan wel geweest zijn.

Uiteindelijk gingen de meiden zonder punten naar huis, maar hebben ze in ieder geval weer ervaring opgedaan. Hopelijk kunnen we die volgende week gebruiken in de uitwedstrijd tegen Vollido in Hendrix-Ido-Ambacht.

Comments
  • Vincent
    18 september 2011

    Meiden veel succes verder in dit seizoen en leuk om te lezen dat jullie er zin in hebben en dan komen de punten vanzelf

    Vincent (Trainer Dames 1/ Voorzitter )

    reply
Add Comment