/  Algemeen   /  Makkie voor Dames 1

Makkie voor Dames 1

Met een aantal blessures zijn we met zeven speelsters afgereisd naar Capelle aan de IJssel. Het voordeel van een groot team. Een late wedstrijd deze keer. Tegen de hekkensluiter King Sof VCN 7 moest er even wat pit in het team komen. Vrij gelaten begonnen we aan de wedstrijd en die houding veranderde in de eerste twee sets niet. We lieten ons niet van de wijs brengen door het soms wat ‘rommelige’ spel van de tegenstander en speelden keurig en met het geluk aan onze zijde! ( 16 – 25 en 12 – 25). In de derde set was een stevig gesprek van de coach nodig want de aandacht verslapte, het geluk was weg, we maakten slordige fouten en de service kwam niet over het net. Na een achterstand van 5 punten wonnen we deze set ook met 17 – 25. In de vierde set kwamen we na een goede servicebeurt op voorsprong met 20 – 7. De overwinning was toen eigenlijk al duidelijk en we sloten deze wedstrijd af met 8 – 25.
Het was geen spannende wedstrijd maar voor de punten belangrijk, zo stijgen we misschien nog een plaatsje en kunnen we met een overwinning van de laatste wedstrijd van dit seizoen nog op de tweede of derde plaats eindigen.