Vridos

  /  Algemeen   /  Heren 4 verliest van Podarwic

Heren 4 verliest van Podarwic

De heren van Vridos waren goed op sterkte. Roel net terug uit Australië kon de gelederen weer versterken. Vridos verscheen dan ook gemotiveerd met 8 man in de sportzaal. Podarwic een team van jonge spelers zou een geduchte tegenstander worden voor Vridos.

In de  1e set had Vridos het in het begin moeilijk om grip op het spel te krijgen.Men moest nog een beetje naar de plaats zoeken, diverse malen werd er door meerdere spelers tegelijkertijd naar de bal gelopen. Na een time out bij een stand van 4 tegen 8 kwam Vridos meer in het spel en kon dan ook wat meer druk uit oefenen op de tegenstander, maar kwam helaas net wat overtuiging te kort om de set winnend af te sluiten 23-25.

De tweede set hierin ging Vridos goed van start , maar de tegenstander wist Vridos toch de nodige punten af te snoepen. Na een goede time out bij de stand 11-14 ging het veel beter draaien bij Vridos en kon deze set winnend afsluiten 25-17 .

De derde set ging aanvankelijk gelijk op, maar geleidelijk kregen de tegenstanders meer grip op het spel en kon Vridos niet voldoende tegenspel geven en ging de 3e set met 19-25 verloren.

De laatste set waren beide partijen erg goed tegen elkaar opgewassen dan stond Vridos weer voor, dan Podarwic er werd hard gevochten om de laatste set in de wacht te slepen, maar helaas voor Vridos kwam die net tekort 23-25. Het was een spannende avond met mooi en goed spel.

Er had misschien meer in gezeten voor Vridos. Vridos 4 had van die momenten dat er net te laat op de bal werd gereageerd, niet scherp genoeg en net te laat op de bal gereageerd. Ad  had weer een goede serves druk. Aanvallend waren Jasper, Wim Goedegeburen en Jan Leen weer goed op dreef.

Vridos 4 heeft nog 2 wedstrijden dit seizoen te spelen De eerst volgende wedstrijd uit op 2 april.

Comments
  • Wim B
    2 april 2011

    Mooi verslag Roel, ik zie het voor me. Na de wedstrijd bleef het nog lang onrustig in de kantine. De evaluatie was als vanouds !
    Zie uit naar het volgende verslag

    reply
Add Comment