/  Algemeen   /  Heren 1 wint weer van AVVA 3

Heren 1 wint weer van AVVA 3

Net als de heen wedstrijd in Ameide heeft Vridos  3 punten overgehouden aan de confrontatie met AVVA 3. Vridos begon de wedstrijd goed. Er werd goed gepasst en slim aangevallen. De middenaanvallers hadden al snel door dat het niet hun avond zou gaan worden. Aan de kant van AVVA stonden twee lange blokkeerders. Maar toch werd er veel over de midden gespeeld. De aanvallers moest dus slim spelen. Vridos kon de druk stevig op de bezoekers zetten, ondanks vijf onnodige servicefouten. Met 25-20 was de eerste set voor Vridos. In de tweede set hadden de lange mannen wat meer problemen. De pass kwam minder goed bij de spelverdeler en AVVA kwam meer in hun ritme. Vridos was even helemaal de weg kwijt. 16-25 was dan ook een duidelijke eindstand in deze set. Bij aanvang van de derde set was echter alle schroom verdwenen bij de Giessenburgers. AVVA kreeg alle hoeken van de zaal te zien. Bij Vridos werd het spel weer zeer goed verzorgd. 25-13 was een net zo’n duidelijke stand als de 2de set. In de laatste set Vridos het zich weer lastiger dan nodig was. AVVA kreeg een kleine voorsprong en Vridos moest weer in de achtervolging. Pas bij 20-20 was Vridos weer bij. Daarna werd het ook niet meer uit handen gegeven. 25-21 was de laatste stand op de borden.