Vridos

  /  Algemeen   /  Heren 1 verliest bij Sliedrecht Sport

Heren 1 verliest bij Sliedrecht Sport

Vridos speelde vrijdagavond een kampioenswedstrijd. Tegenstander Sliedrecht Sport had aan 1 punt genoeg om kampioen te worden. De Giessenburgers hadden voor de wedstrijd afgesproken om vrij uit te gaan spelen. Want we hadden niets te verliezen.Toch was het spel in de eerste set erg gespannen. Er werd veel fout geserveerd en ook de servicepass kwam niet bij spelverdeler Art. Sliedrecht maakte er dan ook een echte veegpartij van. Na de eerste set was Sliedrecht dan ook kampioen en werden ze gefeliciteerd door Vridos.

In de tweede set had Vridos ook nog niet de spanning van zich af gegooid. Vooral de servicepass bleef een probleem. In de rally’s kon Vridos beter meekomen maar nog niets afmaken. De tweede set was daardoor ook weer een prooi voor Sliedrecht.

De derde set kwam Vridos meer in zijn eigen ritme. Hierdoor bleef het lange tijd spannend, maar aan het eind van de set was het toch Sliedrecht die het meeste scoorde.

De laatste set was het echt werkvolleybal. Vridos moest knokken voor ieder punt. Dit lukte gelukkig goed en aan het eind van de set had Vridos een kleine voorsprong. Zo werd de reis naar Giessenburg toch nog positief.

Add Comment