/  Algemeen   /  Heren 1 laat een punt liggen tegen laagvlieger Vollido.

Heren 1 laat een punt liggen tegen laagvlieger Vollido.

De lange mannen van Vridos hebben zichzelf afgelopen zaterdag geen goede dienst bewezen. Tegen de nummer één na laatste van 2de klasse c, Vollido 2, werd de tweede set simpel weggegeven.

Vridos begon de wedstrijd erg sterk. Door veel servicedruk en alertheid aan het net, werden de bezoekers in de eerste set helemaal van de mat gespeeld. Met 25-10 won Vridos afgetekend. Voor de tweede set waarschuwden de Giessenburgers elkaar al dat ze niet te nonchalant moesten gaan spelen. Maar toch gebeurde dit. Vollido pakte aan het begin van de tweede set een voorsprong. Vridos vocht in deze set vooral tegen zichzelf. Halverwege de set stond er nog even een gelijke stand op de borden, maar Vridos kon de set niet naar zich toe trekken. 20-25 was de eindstand van deze set.

In de derde en vierde set werd Vridos wel wat beter, maar het spel haalde nooit een hoog niveau. Vridos kwam echter niet meer in de problemen. Zo bleef Vridos in 2011 nog ongeslagen, al bleef er dit keer wel een naar gevoel over. Er was namelijk stiekem gehoopt op 4 punten.