Vridos

  /  Algemeen   /  Heren 1 heeft weinig problemen met buren van OKK ‘70

Heren 1 heeft weinig problemen met buren van OKK ‘70

Vrijdagavond heeft Vridos de uitwedstrijd tegen OKK’70 uit Hardinxveld-Giessendam met 4-0 gewonnen.  De Giessenburgse mannen begonnen de wedstrijd zeer gedreven en lieten geen ruimte aan OKK om zich in de wedstrijd te spelen. Terwijl aan Giessenburgse kant alles liep zoals het moest. De stand aan het eind van de eerste set was dan ook zeer afgetekend. 25-10 Ook in de tweede en derde set was Vridos oppermachtig, maar gaandeweg begon het bij OKK iets meer te draaien. Dat was ook te zien in de setstanden. 25-16 en 25-21. In de laatste set streed Vridos in het begin vooral tegen zichzelf. Er werden wat meer domme fouten gemaakt. En OKK voelde dat er nog een punt te halen was. Al snel hadden ze een gat van 5 punten geslagen. In een time-out werden bij Vridos de neuzen weer in dezelfde richting gezet. Een inhaalslag werd gestart. En puntje voor puntje kwam Vridos weer dichterbij. Bij 23 gelijk was het er op en er over. 25-23 en de wedstrijd was in de knip.

Comments
 • Lennert
  21 maart 2011

  Mannen,

  op de site van de nevobo staat dat jullie gewonnen hebben met 3-1 ?!!! ook op de site van okk… foutje bij de bond ofzo? of is er geknoeid met de formulieren??

  reply
 • Auteur
  28 maart 2011

  Het is inmiddels veranderd. Weer een puntje extra!

  reply
 • Remco
  23 april 2011

  bedankt he voor het vervullen van jullie sportieve plicht, en nog de groetjes uit Hardinxveld

  reply
 • Lennert
  28 april 2011

  Remco, jullie waren zowiezo gedegradeerd! We hebben ons best gedaan maar ze speelden een behoorlijke goede pot en bij ons waren er diverse mensen niet aanwezig die normaal in de basis stonden! Jammer voor jullie, maar ook al zouden we met 4-0 hebben gewonnen dan was het voor jullie helaas toch over en uit geweest.

  reply
Add Comment