Vridos

  /  Algemeen   /  Grote Club Actie 2023

Grote Club Actie 2023

Het is weer zover! De Grote Clubactie staat voor de deur en wij doen als vereniging natuurlijk weer mee. Vorig jaar hebben we met jullie hulp een fantastisch bedrag van €5.306,40 opgehaald. Laten we er dit jaar samen voor zorgen dat we dat succes overtreffen!

Net als vorig jaar zal het geld dat we met de Grote Clubactie ophalen, gebruikt worden voor nieuwe materialen voor onze vereniging. Denk aan verbeteringen aan onze faciliteiten en het vernieuwen van sportuitrustingen. Jullie inzet als verkopers is van onschatbare waarde om dit doel te bereiken.

Dit jaar willen we het nog spannender maken en hebben we ook leuke prijzen voor de verkopers. Degene die het meeste geld binnenhaalt als verkoper, ontvangt een cadeaubon ter waarde van €75,- van de Bol.com. Dat is nog eens een mooi extraatje!

Daarnaast hebben we ook iets leuks voor de teams. Jullie kunnen dit jaar weer een (super)loten kopen of verkopen, wat gelijk staat aan 50 loten. Het volleybalteam dat als team de meeste loten verkoopt, maakt kans op een begeerde prijs: een half jaar lang gratis bittergarnituur na elke thuiswedstrijd. Een geweldige beloning voor jullie inzet!

Hoe kun je meedoen? Meld jezelf of jouw team aan als verkoper. Vanaf 23 september kun je jouw persoonlijke verkooppagina doorsturen naar familie en bekenden. Je kunt ook met je eigen verkoopboekje of QR-code langs de deuren gaan om loten te verkopen. Vergeet niet een vol boekje weer in te leveren bij de brievenbus in de sporthal. Meld je aan via https://forms.office.com/r/GgSuQHLHwy.

Samen kunnen we weer een groot succes maken van de Grote Clubactie. Laten we ons enthousiasme en inzet tonen om onze vereniging verder te laten groeien. Help jij ook weer mee? Meer weten over de Grote club actie? Check dan het volgende filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=scRvcb9-tk4  

 

 

Add Comment