Vridos

  /  Algemeen   /  Gezellig en warm succes tijdens de ‘Dropping’

Gezellig en warm succes tijdens de ‘Dropping’

Giessenburg / Hardinxveld – Vrijdagavond 22 november was het zover, de dropping die achteraf geen dropping bleek te zijn maar eerder een flinke race tegen de tijd. Om half 8 vertrokken de teams om beurten onder begeleiding van Vridosleiding om uiteindelijk als eerste de definitieve eindbestemming als eerste te bereiken. Niemand wist het doel, niemand de beste route en dus maar lopen op hoop van zegen.

Langs het kanaal, via de polder, over een polderweggetje? De ruim dertig kinderen werden al snel onder verdeeld in 5 teams en onder begeleiding van Janine/Leonie, Mattijs/Wouter, Lennert, Babette en Richard vond elk hun weg naar de Houtschelf in Hardinxveld, waar??? Juist, onbekend dus. Door het donker en bemand met een aantal vragen vond uiteindelijk ieder team hun weg naar het nieuwe onderkomen, waar het kampvuur brandde en de catering op en top verzorgd werd. Uitrusten dus! De einduitslag was als volgt:

1. Janine + Leonie | Naomi, Tirza, Sifra, Mirthe, Laura. Tijd: 1.20
2. Babette | Renske, Cindy, Sofie, Jo-Anne, Julia. Tijd: 1.30
3. Lennert | Ferdi, Nino, Daan, Huub, Thijs. Tijd: 1.38
4. Richard | Merel, Daniel, Nick, Ezra, Nicole, Maxime. Tijd: 1.40
5. Wouter + Mattijs | Julian, Aswin, Matthijs, Suzanne, Tim, Guylano, Dorissa. Tijd: 1.58

Kortom, Janine wist haar titel van vorig jaar te prolongeren! Gefeliciteerd meiden! Wederom een leuke en geslaagde editie, op naar de dropping,deel 3.

dropping1

dropping3

dropping2

dropping

Add Comment