Vridos

  /  Algemeen   /  Gevolgen Corona-virus voor Vridosleden

Gevolgen Corona-virus voor Vridosleden

update: http://www.vridos.nl/update-corona-maatregelen-vridos/


Beste leden van Vridos,

Als gevolg van de laatste berichtgevingen van het RIVM en diverse sportbonden hierbij een bericht over de gevolgen voor de trainingen en wedstrijden binnen onze vereniging.

Voor alle afdelingen geldt vooralsnog dat trainingen gewoon plaats blijven vinden. Wel wordt u vriendelijk verzocht om bij lichte luchtweg klachten, koorts of andere griep gerelateerde verschijnselen uit voorzorg de trainingen niet te bezoeken.

Gymnastiek: De door Vridos georganiseerde driekampwedstrijd van a.s. zaterdag gaat vooralsnog gewoon door. Ook voor deze wedstrijden geldt dat kinderen met bovengenoemde klachten gevraagd wordt om niet deel te nemen. Dit geldt ook voor bezoekers van de driekamp. Toeschouwers die vallen onder de zogenaamde kwetsbare groepen (ouderen of mensen met onderliggende gezondheidsklachten) worden afgeraden om naar de driekamp te komen kijken.

Volleybal: Alle wedstrijden zijn tot en met 31 maart afgelast. De wedstrijden van a.s.  zaterdag, 21 maart en 28 maart gaan niet door. Trainers / Coaches wordt gevraagd om dit ook te delen in Whats app groepen van teams als extra aandachtspunt.

Voor verdere berichtgeving adviseer ik u om de website van Vridos in de gaten te houden. Bovenal geldt voor zowel het bezoek van de trainingen als andere activiteiten: Gebruik uw verstand en neem uw verantwoordelijkheid indien u twijfelt over uw gezondheid.

Mocht er later deze week of mogelijk volgende week besloten worden om ook de trainingen tijdelijk te staken zullen wij u hierover ook berichten.

Namens het Bestuur van Vridos
Ben Klieverik
Voorzitter

Add Comment