Vridos

  /  Algemeen   /  En de winnaar is….!

En de winnaar is….!

Giessenburg – Door omstandigheden heeft de uitslag van de sportverkiezing 2013 even op zich laten wachten, maar uiteindelijk is het zover! De stemmen zijn uitgebracht en het resultaat is bekend! Afgelopen zaterdag werd tijdens het jaarlijkse Vridance’13 de definitieve uitslag onthuld. Velen wachtte in spanning af, hielden hun adem in, in afwachting van de uitkomst. Hierbij de uiteindelijke uitslag na bijna 300 uitgebrachte stemmen:

Sportman van het jaar: Marijn Roverts, speler van het volleybalteam Vridos HS 2 welk door onder andere door zijn inzet het kampioenschap wisten te behalen in de derde klasse.

Sportvrouw van het jaar: Annelies van Houwelingen, speelster van volleybalteam Vridos DS 1. Door haar jarenlange stabiele bijdrage aan het team wisten de dames afgelopen seizoen dan eindelijk promotie af te dwingen naar de zolang verwachtte tweede klasse.

Sporttalent van het jaar: (ouder dan 10): Sofie de Weerdt, speelster van de selectiegym en onverslaanbaar op alle vlakken. Wist op één toernooi na altijd als eerste te eindigen en mede daardoor zich te plaatsen voor de regiofinales in Dordrecht! Daarnaast volleybalt Sofie bij meisjes C en wist ze ook daar het kampioenschap binnen te halen, het ultieme talent dus! Sporttalent van het jaar: (jonger dan 10): Sabine van Geffen, talentvolle speelster van de gym

Sportcoach van het jaar: Lotte Schakel, trainster van de selectiegym Jeugd/Senioren. Mede door haar inzet wisten de meiden van de selectiegym het te brengen tot de regionale finales in Dordrecht op 1 juni. Fanatieke en deskundige trainster welke de eer zeker waard is!

Sportteam van het jaar: Vridos Meisjes C, onder leiding van trainer Wouter Slob wisten de meiden het eerste kampioenschap voor volleyballend Giessenburg binnen te slepen sinds april 2008. Ondanks de combinatie van beginnend talent en wat meer ervaren speelsters wist de jonge selectie een stabiel seizoen uiteindelijk te bekronen met een kampioenschap.

De bekroonde winnaars bleken trots op overwinning en kunnen zich met recht zeggen dat zij sporter van het jaar 2013 zijn! Tijdens Vridance’13 kregen zij de definitieve beker uitgereikt door de organisatie van Vridance.

Gefeliciteerd en geniet van de eer!

Add Comment