Vridos

  /  Algemeen   /  De Rabobank Clubkas Campagne. Kom in actie voor Vridos!

De Rabobank Clubkas Campagne. Kom in actie voor Vridos!

rabo campagneDe Rabobank Clubkas Campagne. Kom in actie!
Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen en stelt 100.000 euro beschikbaar! Ook VRIDOS doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen
Van donderdag 7 mei tot en met donderdag 14 mei 2015 mogen ruim 16.000 leden van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van 100.000 euro te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. VRIDOS ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden
Natuurlijk proberen wij voor VRIDOS zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor onze vereniging. Bent u lid van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden? Het zou fantastisch zijn als u en uw familie en vrienden stemmen geven aan VRIDOS tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op rabobank.nl/av.

Bedankt voor uw steun!

Met vriendelijke groet,
Bestuur Vridos

 

 

 

Add Comment