Vridos

  /  Algemeen   /  Dames 1 speelt gelijk tegen Astrea

Dames 1 speelt gelijk tegen Astrea

Voor de dames van Vridos was het afgelopen zaterdag de beurt om tegen Astrea te spelen, waar ze de 4e plaats op dat moment mee deelden. Vorige wedstrijd heeft Vridos verloren met 4 punten dus deze keer wilden ze natuurlijk wel winnen.

Vridos moest even inkomen en ze stonden al vrij snel met veel punten achter. Het leek erop dat ze met weinig punten de eerste set zouden weggeven. Uiteindelijk heeft Vridos het spelletje goed opgepakt en met de uitslag 22-25 was het toch nog een spannende set. 

Vridos had intussen goede moed om de volgende punten wel te pakken. De tweede set liep eerst gelijk op, maar Vridos liet al snel een goed spel zien. Met 25-18 had Vridos ook een punt verdiend.

Het publiek stroomde toe en het enthousiasme zat er bij beide partijen goed in. De derde set stond Vridos eerst achter, maar uiteindelijk resulteerde de uitslag nog in 25-19.

De overwinning was dichtbij en de 4e set begonnen de dames van Vridos strijdlustig. Toch was de concentratie minder en Vridos liet veel punten liggen. Met de uitslag 16-25 eindigde de wedstrijd tegen de gelijkloper met gelijkspel.

Add Comment