Vridos

  /  Algemeen   /  CMV opent het nieuwe seizoen op een bijzondere manier.

CMV opent het nieuwe seizoen op een bijzondere manier.

Het is vandaag 13 augustus, half zes in de morgen en samen met vier personen van de leiding en vijf jongens van de C-jeugd hebben we even de tijd om een mooi stukje te schrijven voor op de website! Er is vanavond al een hoop gebeurd, teveel om allemaal bij te houden. Het volleybalseizoen is nu in ieder geval officieel begonnen!

Het begon vanavond om 19:00, één voor één kwamen de CMV’ers binnen voor de eerste training, maar het begon allemaal even anders! De trainers liepen verkleed rond en er stond een compleet parcour uitgezet. De ballen moesten namelijk eerst verzameld worden voordat de training kon beginnen.

Na de training en een aantal wedstrijdjes was het tijd voor een wat ontspannender programma en werd er lustig op los gespeelden. Vanaf 22:00 begonnen we met de puzzeltocht door het dorp. Menig kind vond het toch wel wat spannend om zo door het donker te lopen, maar gelukkig was de leiding erbij om hun hand vast te houden. Onderweg moesten er verschillende puzzels opgelost worden en auto’s weggesleept worden om zodoende de weg terug te vinden naar de sporthal. Om 24:00 was iedereen terug en was het tijd voor een filmpje om iedereen klaar te stomen voor het bed, jammer genoeg is dit mislukt en moeten wij zelf nu ook wakker blijven…

Uiteindelijk sliepen de meeste rond een uur of 4, maar Walter, Daan, Matthia, Stefan en Chris dachten daar even anders over. Constant waren ze in de weer en zodoende hebben we ze uiteindelijk maar tussen de leiding in de kantine gezet, zodat de rest rustig kon slapen. Hopelijk kunnen ze morgenochtend nog op de been blijven voor de ochtend training…

De volgende ochtend bleef het echter verrassend lang stil, maar om half 9 vonden we het toch tijd om de kinderen wakker te maken voor een gezond ontbijt. Hierna wilde we nog een training geven, maar hier was weinig animo meer voor en dus is de nacht afgesloten met een wedstrijdje trefbal. Al met al was het in ieder geval zeker een zeer geslaagd weekend en hebben we weer veel zin in het nieuwe volleybalseizoen! Want de eerste trainingen beginnen dinsdag alweer!

Add Comment