Vridos

  /  Algemeen   /  Algemene ledenvergadering 2021

Algemene ledenvergadering 2021

Afgelopen maandag 27 september heeft Vridos haar algemene ledenvergadering van 2021 gehouden.

Deze editie was anders dan de voorgaande edities, de agenda is omgegooid. Zo was meer ruimte voor de leden en minder voor overige zaken. Op die manier kan Vridos (het bestuur en de leden) het hebben over de zaken die we echt. belangrijk vinden. Welke zaken dat zijn, lees je natuurlijk in de notulen onderaan dit bericht.

Lid van verdienste – Dicky Janssen

Arne Post, afdelingshoofd gymnastiek en BOM, heeft Dicky Janssen in het zonnetje gezet. Zij is in 1983 lid geworden van Vridos en is altijd actief geweest als leiding bij de gymnastiek. Dicky bakte altijd de oliebollen op de markten namens Vridos. Dicky is op de algemene ledenvergadering 2021 benoemd als lid van verdienste. 

Jubilarissen

Dit jaar hebben we 2 leden die 25 jaar lid zijn bij Vridos:

  • Gerrit Slob, Hij is gestart bij de judo en is vervolgens gaan volleyballen,
  • Edwin de Ruijter (hij was helaas niet aanwezig)

Zij zijn in het zonnetje gezet met een bloemetje. 

Vertrouwenscontactpersoon

Vridos heeft veilig sporten hoog in het vaandel staan, omdit verder te promoten hebben we een nieuw VCP genaamd Ed van Dijken. Ed heeft zich voorgesteld aan de aanwezige leden en zijn gegevens zijn op de site geplaatst.

Acties

Vanuit de vragen van de leden kwamen een aantal acties voor het bestuur (deze leest u in de notulen). Er werd daarbij voorgesteld om hiervan een update te geven over een 6 maanden zodat de voortgang gevolgd kan worden. dat gaan we doen! Verwacht dus over 6 maanden van ons een update.

Notulen

Add Comment