Vridos

/  Uncategorized   /  Vridos N6 haalt eerste punt net niet binnen tegen Vollido (0-4)

Vridos N6 haalt eerste punt net niet binnen tegen Vollido (0-4)

Hendrik-ido-ambacht – Zaterdag 29 oktober moesten de meiden van Vridos N6 aantreden voor alweer hun vijfde competitiewedstrijd van het seizoen. ’s Ochtends vroeg door de mist en in het donker moesten de meiden al om 8 uur verzamelen bij de sporthal om te vertrekken naar Hendrik-ido-ambacht waar Vollido op hen wachtte.

De meiden moesten het deze wedstrijd doen zonder Dorith (benefietconcert) en Tirza en Sifra (CMV toernooi in Dordrecht) en dus mocht Celeste Muilwijk de plaats van haar zusje in nemen en haar debuut maken in het team. Daarbij had Jo-Anne net een ‘slaap’ feestje achter de rug en was Laila nog niet helemaal bekomen van het feestje van de dag ervoor. Het zal dus een grote verrassing worden hoe deze wedstrijd zal verlopen.

De eerste twee sets verliepen voor de meiden nogal moeizaam, het was vroeg, de concentratie voor de service ontbrak, iedereen moest zijn plek in het veld weer even vinden en tot overmaat van ramp was ook mascotte Fred er niet bij. De sets gingen daarom ook iets te gemakkelijk met 10-25 en 09-25 naar de tegenstander.

De meiden wisten ondertussen dat er wat moest gaan veranderen, de moed werd bij elkaar verzameld en vol verwachting begonnen de meiden aan de derde set. Op eens leek alles te lukken, de service was onder controle, de passes werden verzorgd en verschillende ballen werden mooi uitgespeeld! De degelijkheid van de tegenstander hield echter stand en ook deze set werd verloren, maar deze keer met een respectabel eindstand van 19-25.

Zeker gezien het uitstekende spel van de meiden tijdens de derde set was er veel vertrouwen in het vervolg. Even wisten de meiden de lijn zelfs door te trekken naar de vierde set en begonnen ze met een kleine voorsprong op de jongens van Vollido. Halverwege de set stonden de meiden toch met 18-23 achter, maar door een mooie service reeks van zowel Renske, Jo-Anne als Naomi werd de stand omgebogen en waren ze met 25-24 bijna bij de overwinning!! Vollido herpakte zich jammer genoeg nog één keer en met 26-28 ging deze set nipt naar de tegenstander.

Ondanks het 4-0 verlies en de wat mindere start van de wedstrijd werd het uiteindelijk nog een hele mooi wedstrijd. Verschillende ballen werden mooi opgezet en afgemaakt en soms met wat kunst- en vliegwerk netjes over het net gewerkt. Het biedt dus weer veel vertrouwen voor de volgende wedstrijd, thuis tegen Wik-Unive op 5 november.