/  Uncategorized   /  Heren 2 – En weer een 5 setter

Heren 2 – En weer een 5 setter

Afgelopen zaterdag stond heren 2 weer in sporthal Neerpolder klaar voor een wedstrijd tegen Voleco 5.
Dit team heeft nog een broertje in de poule en tegen dat team (Voleco 6) hebben we dit seizoen onze eerste wedstrijd gewonnen door een 5 setter.
Door een uitlopende wedstrijd van ons dames team dat tegen de koploper moest aantreden en heel knap door ook een 5 setter de winst greep en daardoor ook de koppositie konden wij ons maar kort voorbereiden op onze wedstrijd.
de scheids bij de dames was onze 6 man en die had zeer weinig tijd om zichzelf een beetje warm te krijgen.
de eerste set was een beetje een kopie van meerdere eerste sets… we begonnen redelijk, maar nog niet iedereen was genoeg scherp om vanaf het begin lekker aan te haken..
Door wat onnodige foutjes werd deze set dan ook verloren met 14-25.
Door de veldwissel kon de scheidsrechter van de dameswedstrijd ook niet meer worden afgeleid van 2 leuke vrouwen van de tegenstander van dames 1. Deze zaten namelijk op de tribune te kijken en hoewel ze tijdens de wedstrijd van de dames al veel oogcontact hadden gehad, was het natuurlijk errug jammer dat hij na die wedstrijd geen tijd had om verder actie te ondernemen..
de 2de en 3de set werden allebei gewonnen door de heren van Vridos met 25-21. In deze derde set werd onze scheidsrechter het onderwerp van gesprek bij de tegenstander. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik niet weet waarom, ging deze man toch aardig door het lint. Gelukkig is hij hierna door zijn teamgenoten tot de orde geroepen en is de rest van de wedstrijd verder rustig verlopen.
De vierde set was een beetje een kopie van de eerste.. we hadden juist 2 sets gewonnen en door een paar mindere momenten hebben we de winst en 4 punten door onze vingers laten glippen en verloren we deze set met 21-25…
gevolg is dat we weer een 5de set moesten gaan spelen.. Na de kraker van vorige week die verloren ging met 17-19 was het deze keer een aanfluiting. 6-15. De scherpte was weg en aanvallend was iedereen een beetje leeg.
Helaas, maar we mogen nu ff goed uitrusten om straks 10 december weer eens te gaan proberen om de winst weer eens mee te nemen uit Rotterdam.  Tegenstander is dan Fusion 7. Volgends de prognose wordt het 3-1 voor hun.
Mannen zullen we deze prognose eens omdraaien en meenemen naar huis?? Als we tenminste weer een team bij elkaar kunnen krijgen aangezien we nu al weer 2 afzeggingen hebben…