/  Algemeen   /  Heren 4 gelijk tegen kampioen SSS

Heren 4 gelijk tegen kampioen SSS

Donderdag  7 april was het alweer de laatste wedstrijd van heren 4.
Het is jammer dat dit alweer het einde van een wedstrijdseizoen betekend.
Vol goede moed betraden we de zaal. De tegenstander SSS kon deze avond kampioen worden.
Wat er met Vridos in de eerste set aan de hand was is niet te verklaren. Alles ging fout vooral de stop kwam niet onder controle en als die wel gestopt werd, dan werd er niet goed naar de setuppers gespeeld. De genomen twee time outs konden hier geen verandering in brengen
De tegenpartij kon met 3 spelers deze set geheel naar hun hand zetten 4 –25, Het was dus voor Heren 4 een beschamende vertoning die maar gauw vergeten moest worden.
De tweede set na indringend met elkaar gesproken te hebben wilden we toch laten zien dat Vridos wel degelijk een tegenstander van formaat is
Gelukkig kreeg Vridos meer grip op het spel en was het spel weer om aan te zien. Met een stand van 19 – 25 ging ook deze set naar de tegenstander.
Maar het team rook dat er meer uit te halen was. Dus met nog wat meer inzet zou het kunnen lukken om een set pakken.
Voortvarend werd dan ook aan de derde set begonnen. Het spel ging redelijk gelijk op Vridos wist steeds op voorsprong te komen en dit te behouden.
Toch moest er nog even een time out aangevraagd worden bij de stand van 20-16 voor Vridos, daar SSS weer een aantal punten pakte en ons dreigden in te lopen.
Vooral het ouwehoeren in het veld leidden diverse spelers dermate af dat er onnodige punten weggegeven werden. De concentratie was er daarna weer volledig.
Vridos pakte deze set met 25-21.
De 4e set werd met volle inzet en concentratie gestreden voor een punt. Vridos kwam op voorsprong en gaf deze niet meer weg. Ondanks een paar serveer fouten kwam in deze set de overwinning niet meer in gevaar. Vridos kon deze set afsluiten met een 25 – 17  overwinning. Eindstand 2-2.
Dan te bedenken dat de tegenstander SSS kampioen van de poule is geworden.
Dit is een goede opsteker voor het komende seizoen en hieruit blijkt dat er een stijgende lijn zit in Heren 4.
Mede dankzij een goede training door Ben . Dit beloofd wat voor de nieuwe competitie.
Alle spelers hebben aangegeven graag volgende seizoen weer in de competitie mee te spelen, misschien aangevuld met  enkele nieuwe leden.
We hopen dan natuurlijk ook dat Alfred zijn vaste basis plaats weer in kan nemen en volop kan meedraaien.
Heren 4 wil proberen nog enkele oefenwedstrijdjes spelen.